Day 3

Saturday 19.1.18

9.00 – 9:40 am            : Challenges in Pediatric Soft Tissue Pathology: A Case-Based Approach: (Dr Rita Alaggio, USA) (5 minute discussion)

9:45 – 10:25 am          : Recently described soft tissue tumor entities in children [Dr Bharat  Rekhi ] (5 minute discussion)

10:30 –11:00 am         : Myofibroblastic tumours in children [Dr Rita Allagio, USA]  (5 minute discussion)

11:00 -11:15 am          : Tea break

11.15 –12.05 pm : Stump the experts, [Dr Rita Alaggio, USA /Dr Paromita Roy]  (5 minute discussion)

12:10  –12:30 pm        : GI pathology (Dr Irene Scheimberg, UK)

12:30 -1:00 pm            : Uncommon vascular tumors – Dr Anita Gupta, USA

1:00 -2:00pm               : Lunch

2:00 – 2:35 pm            : ALLs (Dr Vasiliki Leventaki, USA) (5 minute discussion)

2:40– 3:10 pm             : Pediatric MPN disorders (Dr Neelam Varma) (5 minute discussion)

3:15- 3:45 pm              : Paediatric MDS and other rare myeloid disorders   (Dr Deepak Mishra)

3.45 –4:00 pm            : Tea break

4:00 – 4.40 pm             : Lymphomas (Dr Vasiliki Leventaki, USA) (5 minute discussion)

4:45 – 5:30 pm            : Stump the experts – [Dr Mukta Ramadwar/Dr Ranganathan, USA]  (5 minute discussion)

Evening: 6:00 pm onwards: Cultural Program and Dinner

 

Department of Pathology @ Tata Medical Center, Kolkata, India